Kayla en Cas

Uiteindelijk heeft er op 21 november 2022 een dekking plaatsgevonden.

De dekking heeft plaatsgevonden met Kayla Kèlèv Mal’ach Sheli, roepnaam Kayla en de reu Eick de Excubitor, roepnaam Cas.

Dus stellen we jullie voor aan Eick de Excubitor (roepnaam Cas)

Eick de Excubitor Cas

Toen we gestart zijn met ons puppy project hadden we als eerste reu Cas op het oog, we zijn toen in 2021 ook samen met Karin en Vincent gaan wandelen om te kijken of Kayla en Cas het met elkaar konden vinden, hieronder nog een foto van die eerste ontmoeting in 2021.

Cas en Kayla op hun eerste ontmoeting in 2021

Omdat we ook nog een reserve reu moesten hebben had Karin de eigenaar van Cas dus Milan ( Bennit von Helmefeld) voor ons gevonden.

De eerste dekking die helaas geen pups heeft opgeleverd in maart 2022 was dus ook door Milan.

Ook precies 2 maanden geleden op 21 september 2022 zijn we nog gezamenlijk op pad geweest om te kijken hoe het nu zou gaan tussen Kayla en Cas, en dat ging wederom super ze hadden veel plezier samen. Hieronder een impressie van deze leuke dag.

Cas
Kayla
Cas en Kayla
Kayla en Cas
Cas en Kayla

Op 21 november 2022 gingen de progesteronwaarden van Kayla zo snel omhoog dat het ook echt op deze dag zou moeten gebeuren, Milan uit Duitsland ophalen was door omstandigheden geen optie en zo gebeurde het dat de eerste reu Cas, die wij destijds op het oog hadden, en als tweede reu op het fokadvies stond, wel op tijd kon komen voor een dekking die op 21 november 2022 succesvol heeft plaatsgevonden, dankzij flexibiliteit van Karin Goederaad en Angelika Balk die beiden ook aanwezig waren en de dekking zorgvuldig hebben begeleid.

Kayla en Cas
Cas